latinica  ћирилица
12/07/2017 |  22:02 | Аутор: РТРС

Раковица- Монструм жени у рукама донио мртвог сина

Убица Марко Н. однио је данас поподне у баоградском насељу Раковица живот супруге жене Маје Ђ. и четворогодишњег сина.
Трагедија у Србији (фото: Петар Димитријевић / РАС Србија) -
Трагедија у Србији (фото: Петар Димитријевић / РАС Србија)

Злочин који је шокирао јавност догодио се у Центру за социјални рад у Раковици, а језиви детаљи који су накнадно откривени, посвједочили су о монструозности убице.

Како сазнаје Блиц, Марко је послије сат времена проведених са дјететом, на које је имао право, у рукама донио сина који је био без свијести, и по свему судећи, већ мртав.

- Када је видјела да се нешто чудно дешава са дјететом, да не реагује, несрећна жена је притрчала убици, покушавајући да дође до дјетета. Међутим, он је тада извадио нож и убо је неколико пута - рекао је извор.

- Радници Центра су покушали да га зауставе, међутим, он је и њих напао ножем. Једној радници је одсјекао прст, док је мушкарцу буквално откинуо образ - додаје извор.

Убоди ножем које је задао супрузи били су фатални и она је убрзо пала и преминула.

Љекари који су убрзо стигли покушали су да оживе дијете, али им то, упркос напорима, није пошло за руком. За сада није познато како је и гдје дијете убијено, али према незваничним информацијама, малишан је задављен.

Убицу су савладали припадници Комуналне полиције, који су у то вријеме били у рутинском обиласку околине.

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић рекао је да је убица раније осуђиван, али не за насиље у породици, већ за илегално посједовање оружја и разбојништво, као и да је са жртвом био у бракоразводној парници.

Извор: Блиц