latinica  ћирилица
08/07/2017 |  21:01 | Аутор: РТРС

Ђоковић задовољан послије побједе: Уживам у тенису

Новак Ђоковић рекао је послије побједе над Гулбисом да је задовољан својом партијом, као и да ужива у минутима проведеним на теренима комплекса у Вимблдону.
Новак Ђоковић - Фото: ТАНЈУГ
Новак ЂоковићФото: ТАНЈУГ

Новак Ђоковић савладао је Гулбиса са 3:0 у сетовима и десети пут у каријери играће и у другој недјељи Вимблдона.

"Била је ово добра партија. Подигао сам ниво игре у односу на прва два меча. Био сам потпуно фокусиран на терену, а то се десило у правом тренутку, јер Гулбис представља прави изазов. Он је непредвидив, има одличан сервис, сервира често преко 210 километара на сат... Није лако играти против таквих сервера. Добро је почео, имао брејк предности, али сам онда добио осам гемова заредом, што ми је дало велико самопоуздање", рекао је Ђоковић послије меча.

Најбољи српски тенисер задовољан је игром против Гулбиса.

"Генерално сам задовољан својом партијом, како сам се осјећао, како сам играо и не могу више да уживам него што је то сада случај", рекао је Новак.

Сљедећи Новаков противник је Адријан Манарино, којег је српски тенисер савладао на прошлогодишњем Вимблдону.

"Манарино је заиста тежак противник на трави, има равне ударце и форхендом и бекхендом. Веома добро предвиђа намјеру противника. Играо је финале прошле недејље у Анталији, тако да је у доброј форми. Ја сам такође, и надам се да ћу поновити резултате из претходне недјеље", са осмјехом је завршио Новак.