latinica  ћирилица
02/07/2017 |  13:42 ⇒ 13:47 | Аутор: РТРС

"Амерички сан" са 26 година: Она код Трампа улази без куцања

Медлин Вестерхаут је факултетску диплому из политичких наука добила 2013. године. Свега четири године касније, она је један од кључних играча у тиму Доналда Трампа.
„Амерички сан“ са 26 година: Она код Трампа улази без куцања
(Фото:AP Photo/ Andrew Harnik) -
„Амерички сан“ са 26 година: Она код Трампа улази без куцања (Фото:AP Photo/ Andrew Harnik)

Као у класичној причи о "америчком сну" и Медлин је почела са дна. Радила је у Трамповој кули као хостеса. Дочекивала је и испраћала важне званице и користила прилике да ствара контакте.

Звали су је "лифт бој", али нису је обесхрабрили. Са осмијехом и високо подигнуте главе радила је свој посао и чекала прилику. И убрзо ју је и дочекала - јануара ове године постала је секретарица Доналда Трампа, што значи да морате да се пробијете до ње ако желите да дођете до предсједника, као и да је упућена у његове најинтимније тајне.

Наравно, многи је оптужују да је пажњу Доналда Трампа скренула својим изгледом, а не способностима. Ипак, и прије Трампа она је сарађивала са политичарима, а тако је и дошла у контакт са Републиканском странком и на крају са Трампом.

На питање како се осјећа као најближи сарадник предсједника Америке одговара кратко и јасно: "Велика част ми је да радим за њега".

Извор: Спутњик