latinica  ћирилица
28/06/2017 |  19:44 ⇒ 20:19 | Аутор: РТРС

Додик посјетио" Хидроелектране на Дрини" (ВИДЕО)

Предсједник Републике Српске Милорад Додик посјетио је данас предузеће "Хидроелектране на Дрини" и разговарао са новоизабраним вршиоцем дужности директора овог предузећа Недељком Перишићем.
Хидроелектране на Дрини - Фото: РТРС
Хидроелектране на ДриниФото: РТРС

"Овом посјетом желим да дам подршку новом директору и жељу за успјешан рад. Треба знати да ми подржавамо пословну политику овог предузећа, која је интегрисана са локалном заједницом и која ће заједно радити са начелником општине и са свим локалним важним факторима, како би се Вишеград и Андрићград и укупан друштвени живот подигао на што већи квалитет", истакао је Додик.

Према његовим ријечима, у Вишеграду је неопходно запошљавати људе.

"`Хидроелектране на Дрини` ће много више учинити у овом времену које долази на интеграцији са локалном заједницом", поручио је Додик.

Вршилац дужности директора "Хидроелектране на Дрини" Недељко Перишић рекао је да му је изузетна част и задовољство угостити предсједника Републике Српске.

"Драго ми је што имам подршку предсједника Додика. У току је примопредаја, комисије раде свој посао, надам се да ћу оправдати повјерење које сам добио", истакао је Перишић.

Извор: РТРС, СРНА