latinica  ћирилица
24/06/2017 |  13:25 | Аутор: РТРС

Партизан: Леонардо добија повишицу и конкуренцију

Спортки и генерални директор Партизана Ивица Илиев и Милош Вазура најавили су ојачавање тима за квалификација за Лигу шампиона.
Партизан (фото: StarSport) -
Партизан (фото: StarSport)

Приоритет српског шампиона је останак Уроша Ђурђевића и Леонарда, али и довођење још једног квалитетног офанзивног играча.

- Не морамо никог да продајемо, појачаћемо уговоре Евертону и Леонарду, нећемо да се одрекнемо Ђурђевића - рекао је Вазура.

Он је најавио повратак Бразилца Леонарда, који је првобитно тиму требало да се прикључи прије пет дана. У међувремену, Илиев најављује додатно појачање за тим Мирослава Ђукића.

- Радим на довођењу још једног играча Леонардовог квалитета. То не значи да ће Бразилац отићи из Партизана, већ желим да направим најбољи могући Партизан - рекао је Илиев.

Фудбалери Партизана су завршили први дио припрема на Златибору гдје су имали два пораза у тест утакмицама. Црно-бијели ће другу фазу обавити у Словенији у Моравским Топлицама од 25. јуна до 5. јула, а играће са Копенхагеном и московским ЦСКА.

Српски шампион сезону ће почети 11. јула када дочекује подгоричку Будућност у другом колу квалификација за Лигу шампиона. Реванш у Црној Гори је седам дана касније.

Извор: Агенције