latinica  ћирилица
23/06/2017 |  15:53 ⇒ 17:31 | Аутор: РТРС

Југовић поново добио пријетећу поруку

Начелник општине Пале Бошко Југовић изјавио је данас да је поново добио пријетећу СМС поруку и да иза свега стоји политика.
Бошко Југовић - Фото: РТРС
Бошко ЈуговићФото: РТРС

Југовић је рекао да је нову пријетећу СМС поруку добио јуче, те да је у њој наведено да води рачуна о својој породици и да он има рјешење како да изађе из ове приче.

- По овоме видимо да је у питању политика, јер је и Дејан Којић из Демократског народног савеза добио пријетећу поруку. Ово је била кап воде, која је прелила чашу. Изашли смо у јавност са тим да неко не би поентирао на туђој невољи - рекао је Југовић на конференцији за новинаре на Палама.

Он каже да не зна зашто му је пријећено јер никоме не смета, нити је некоме учинио нешто нажао, осим што ради и максимално улаже у себе.

Према његовим ријечима, он и Којић не придају важност овим пријетњама јер је њихово да се боре и "никаква пријетња им неће стати на пут".

Југовић је изразио наду да ће полиција ријешити овај случај, али да се боји да ће то бити тешко јер је картица са мобилним бројем са којег су слате пријетеће СМС поруке бачена након тога.

Он је подсјетио да је раније добио још двије-три пријетеће поруке у којима је писало да ће бити убијен са члановима породице као бивши директор "Јахорина осигурања" Ристо Југовић, а прва таква порука му је стигла 2. јуна.

Југовић је навео да су појединци користили портале и друштвене мреже како би манипулисали овом темамом, те поручио грађанима Пала да не насједају на те трикове јер "онај ко губи има право да се љути".

ПУ Источно Сарајево: Три лица добила пријетеће СМС поруке

Лица чији су иницијали Б.Ј, Д.К. и Р.К. са Пала пријавила су Полицијској управи Источно Сарајево да су им са истог броја телефона упућене СМС поруке пријетећег садржаја.

У пријави су навели да су им пријетње упућене јуче у поподневним часовима, саопштено је из Полицијске управе Источно Сарајево.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Источном Сарајеву под чијим надзором припадници Полицијске управе Источно Сарајево предузимају законом прописане мјере ради спровођења истраге.

Извор: СРНА