latinica  ћирилица
22/06/2017 |  16:28 ⇒ 18:34 | Аутор: РТРС

Зворник-пријем за најбоље основце и средњошколце (ВИДЕО)

У Зворнику је уприличен пријем за најбоље ученике основних и средњих школа овог града. Пријем је организован за укупно 92 ученика и 21 школску екипу. Они су у протеклој години постигли запажене резултате у спортским дисциплинама, као и на регионалним и републичким такмичењима из свих предмета.
Зворник - награђени ученици - Фото: РТРС
Зворник - награђени ученициФото: РТРС

У Зворнику је ову школску годину завршило 390 основаца а за најбоља 92 ученика уприличен је пријем. Они су у претходном периоду постигли изузетно запажене резултате на бројним такмичењима.

Градоначелник Зворника Зоран Стевановић уручио је награде ученицима вуковцима, те ученицима који су освојили једно од прва три мјеста на регионалним и републичким такмичењима у школској 2016/17. години.

"Ви сте будућност овог града без обзира у којој области сте најбољи. У животу треба да стремите да увијек будете најбољи. Да се не разочарате ако то нисте, а да не заборавите да вам то увијек треба да буде циљ без обзира шта радили и чиме се бавили", рекао је Стевановић.

Он је додао да градска управа има задаћу да прати ове ученике у будућем раду и развоју и да обезбиједи стипендије за даље школовање.

Градска управа наградила је најбоље ученике новчано. За подршку најуспјешнијим ученицима из буџета је издвојено 17700 марака и 23 хиљаде марака за организацију школских такмичења.