latinica  ћирилица
22/06/2017 |  13:19 ⇒ 18:34 | Аутор: РТРС

Сарадња "М:тела" и "Мајкрософта" (ВИДЕО)

Компаније "М:тел" и "Мајкрософт" успоставиле су нови ниво партнерства који подразумијева улазак "М:тела" у "Мајкрософт ЦСП" програм.
Мтел -
Мтел

Генерални директор "М:тела" Марко Лопичић рекао је да је на овај начин "М:тел" допунио свој портфолио услугама "Мајкрософта" јер је за испоруку `Мајкрософт` сервиса потребан стабилан и респектабилан локални партнер који има моћну инфраструктуру у чему М:тел" предњачи. Подсјетио је да је "М:тел", прије три године купио једну од најуспјешнијих ИТ компанија у БиХ "Логософт".

Директор "Мајкрософта" БиХ Омар Кривошија рекао је да ће "М:тел" својим пословним корисницима на јединствен и повољан начин омогућити да дођу до најмодернијих "Мајкрософт" рјешења а извршни директор за продају, услуге и маркетинг "Логософта" Дамир Диздаревић нагласио је да је "М:тел" једини оператер у БиХ и региону који има своју ИТ компанију.

Представници компаније "М:тел" изразили су задовољство овим партнерством, чиме је "М:тел" доказао да пословне одлуке базира на потребама својих корисника и глобалним свјетским трендовима.