latinica  ћирилица
20/06/2017 |  14:08 | Аутор: РТРС

ОЦ "Јахорина": Од овог викенда почиње панорамска вожња

Панорамска вожња шестосједима Огорјелица или Пољице на Јахорини биће организована викендом од 24. јуна до 17. септембра, саопштено је из Олимпијског центра "Јахорина". Жичаре ће радити од 10.00 до 16.00 часова.
ОЦ Јахорина - Фото: РТРС
ОЦ ЈахоринаФото: РТРС

Из Олимпијског центра обавјештавају да је цијена вожње за једно лице седам КМ, те да је цијена кориштења жичаре за дневни "бајк пас" 15 КМ, док ће за организоване групе од минимум 20 лица бити потребно издвојити шест КМ.

Цијена од шест КМ за организоване групе биће одобрена уз списак гостију овјерен од хотела, удружења и спортских клубова, а плаћање је могуће обавити у готовини на "ски каси" или ваучером хотела уз ранији договор Олимпијским центром.

У саопштењу се додаје да је у случају потребе за кориштењем жичаре радним данима потребно писаним путем најавити групу седам дана прије дана кориштења.

"Сви посјетиоци и овог љета могу уживати на олимпијској планини Јахорини и искористити прилику да се упознају о љетним садржајима планине, од којих издвајамо шетње пјешачким стазама, брдски бициклизам, параглидинг, вожњу квадовима, а незаобилазне су свакако како гастро понуде тако и велнес програми јахоринских хотела", наводе из Олимписког центра.

Из Олимпијског центра напомињу да ће током љета на Јахорини бити организовани традиционални спортски кампови фудбала и кошарке који се одржавају на теренима испред хотела "Бистрица".

Девети међународни фудбалски камп "Црвене звезде" биће организован од 15. до 22. јула, а 16. Међународни кошаркашки камп "Граве три поена" од 2. до 9. јула.

За љубитеље "трејл" трчања, трка Јахорина "Ултра трејл" биће организована 29. и 30. јула.

"Осим повољних цијена услуга боравка у нашем хотелу `Бистрица` предлажемо вам и да уз панорамску вожњу шестосједом или цјелодневно кориштење базена осјетите и укусе наше кухиње и све то по цијени од 17 КМ, односно 15 КМ", наводи се у саопштењу.

Извор: СРНА