latinica  ћирилица
17/06/2017 |  13:00 ⇒ 13:03 | Аутор: РТРС

Радно дружење активиста СНСД на излетишту Дуга њива

Градски одбор СНСД Добој организовао је данас традиционално дружење руководства овог одбора и страначких активиста на излетишту "Дуга њива-еколошко-рекреативни центар", током којег се расправља о актуелним темама и припремама за обиљежавље 25 година од пробоја "Коридора живота", саопштено је из ове странке.
СНСД - дружење - Фото: СРНА
СНСД - дружењеФото: СРНА

Предсједник добојског СНСД-а Урош Гостић каже да се одлуке о свим активностима па тако и за овај данашњи излет доносе и усаглашавају на редовним састанцима страначких органа.

"У четвртак је одржана сједница предсједништва на којој смо размотрили и актуелну проблематику око инцидентних случајева и једногласно закључили да су они продукт неодговорних и несавјесних појединаца те је према истим покренута процедуру искључења из чланства СНСД-а", навео је он.

Гостић је додао да га радује да у просторије странке свакодневно долазе грађани различитих старосних структура, а поготово младих људи који се активно укључују у рад те градске организације што показује да грађани Добоја подржавају политике СНСД-а и предсједника Милорада Додика.

Посланик СНСД-а у Народној скупштини Републике Српске Јасна Лукић навела је да је излет на Дугу њиву традиционално дружење руководства добојског СНСД-а са предсједницима мјесних одбора и активистима, гдје се у опуштеној и породичној атмосфери разговара о свим битним стварима везаним за даље активности.

Лукићева каже да је операција "Коридор живота" са Дуге њиве, одакле је командовано, била судбоносна за Републику Српску.

"Дуга њива је једно од најпосјећенијих излетишта и ваздушна бања на планини Требави гдје због значајног историјског, вјерског, еколошког и рекреативног садржаја долази велики број посјетилаца и организованих туристичких група", рекла је Лукићева.

Она је истакла да је добојски СНСД иницирао и већ проводи акцију израде и постављања дрвених столова и клупа са око 100 мјеста, која ће ускоро бити реализована.

Данашњем дружењу присуствује око 300 активиста из свих мјесних одбора СНСД-а. Након обиласка Манастира и спомен-цркве на Дугој њиви разговараће се о наредним активностима у мјесним одборима ове странке, саопштено је из добојског СНСД-а.

Извор: Срна