latinica  ћирилица
06/06/2017 |  12:42 | Аутор: РТРС

Реинкарнација бога мајмуна - Дјечак с репом на леђима (ВИДЕО)

У Индији вам не треба много да вас сматрају божанством, а кад се родите с репом на леђима, онда можете бити сигурни да вам је угодна будућност загарантована.
Дјечак са репом на леђима (фото: © YT/Barcroft TV) -
Дјечак са репом на леђима (фото: © YT/Barcroft TV)

Управо се то догодило осмогодишњем дјечаку Дулху Сингу, коме се на леђима створила чудна скупина длака, која се убрзо формирала у нешто што наликује на реп.

Вјерским фанатицима из села није требало дуго да закључе да је мали Синг заправо реинкарнација хиндуистичког бога мајмуна; Лорда Ханумана. Дјечак живи са својом тетком и ујаком, а свакодневно испред врата куће стоји гомила људи који од Синга жели благослов.

“Његова мајка је планирала да му одреже му реп, али умрла је прије него што је то стигла да уради. Потом сам бригу о њему преузео ја и не пада ми на памет да га режемо“, рекао је дјечаков ујак Сахиб, који сматра да би уклањање репа донело Сингу лошу карму.

Његова тетка објаснила је зашто је мајка планирала да му одреже реп.


“Људи вјерују да је он попут бога Ханумана. Неки вјерници су путовали хиљаде километара само како би му дотакли реп.

Додатни доказ да је Синг реинкарнација бога мајмуна сељани виде у чињеници да Синг добар дио дана проведе на дрвећу. Обожава да се пење, скаче по гранама. Кажу да је невиђено спретан.

“Људи долазе код мене сваки дан, желе мој благослов. Не знам који је разлог, али мислим да у мени виде Ханумана“.

Ипак, нису сви одушевљени његовим необичним “додатком“.

“Нека дјеца исмијавају мој реп. Зову ме свакаквим именима. То нису моји пријатељи“.

Ујак Сахиб каже да људи вјерују да мали Синг има неке паранормалне способности.

“Вјерују да може да лијечи свакакве болести. Мени његови посјетиоци не сметају, не могу да им забраним да долазе, али молимо их да се не клањају малом. Нико нас не слуша“, каже Сахиб.

Извор: Спутњик