latinica  ћирилица
28/05/2017 |  14:53 ⇒ 15:18 | Аутор: РТРС

Леонардо "гробарима": Хвала за све, вољећу вас заувијек

Дан послије побједе над вјечитим ривалом Црвеном звездом у финалу Купа Србије, Леонардо се обратио навијачима Партизана. Захваљујући им на свему и поручујући им да у Бразил не носи само трофеје. Већ и успомене...
Леонардо "гробарима": Вољећу вас заувијек (фото:instagram.com) -
Леонардо "гробарима": Вољећу вас заувијек (фото:instagram.com)

Да ли ће и ова Леонардова порука на друштвеној мрежи да забрине "гробаре", као она зимус, која је најприје била протумачена као опроштајна, показаће вријеме... У сваком случају, оставља простор за размишљање.

"Желим да се захвалим Партизану и његовим навијачима за љубав коју су ми пружили током претходних годину дана. Желим да кажем да ће ова година остати забиљежена у мом животу као најсрећнија и најуспјешнија у мојој каријери. Веома сам поносан што смо освојили дуплу круну за овај фантастични клуб и немам ријечи да посвједочим о љубави коју осјећам за све вас. Желим да знате да ова љубав никад неће престати. Моје срце остаје са вама и немам довољно ријечи да опишем колики је био ваш значај у мом личном и животу спортисте. Желим једноставно да вам кажем "хвала" и да вас много волим. Са собом у Бразил не носим само два трофеја, већ и љубав која је најважнија у животу. Била је част имати поред себе најбоље људе на свијету", написао је Леонардо на Инстаграму.

Леонардо да Силва је у Партизану мање од годину дана и играма и головима, посебно против Звезде, "купио" је навијаче који без њега не могу да замисле тим српског шампиона.

Извор: Блиц