latinica  ћирилица
20/05/2017 |  17:29 ⇒ 18:06 | Аутор: РТРС

Павловић: И даље сам члан Сената, Душко Томић злоупотријебио мој потпис

Предсједник Компаније "Слобомир" Слободан Павловић демантовао је данас информацију да подноси оставку на мјесто сенатора у Сенату Републике Српске, коју су пренијели поједини медији и објавили одређени акт који, наводно, представља текст оставке, нагласивши да је ријеч о тешкој неистини.
Слободан Павловић - Фото: nezavisne novine
Слободан ПавловићФото: nezavisne novine

"Поменуто и приказано писмо са мојим потписом представља грубу манипулацију адвоката Душка Томића, који ме је обмануо злоупотријебивши мој потпис намијењен у потпуно другу сврху. Такође сам изненађен да се ово исконструисано писмо појавило у јавности", навео је Павловић у саопштењу.

Павловић је рекао да не улази у политичке и друге мотиве због којих је Душко Томић починио овај акт, јер се никад није бавио политиком нити се сврставао у било коју политичку опцију, те нагласио да жели да демантује садржај спорног писма.

Он је навео да понавља свој добро познати став да изузетно поштује институцију предсједника Републике Српске и предсједника Републике Милорада Додика лично, те да је поносан и почаствован што је члан Сената Републике Српске.

"Ова дезинформација и манипулација не може утицати на моје јасно исказано опредјељење да и даље будем члан Сената Републике Српске. Иначе, већ дуже времена изложен сам насртајима разних злонамјерника и мешетара на моју личност и пословање мојих компанија које запошљавају око 700 радника, а нарочито банке, и то ево и по трећи пут када је у току докапитализација", навео је Павловић у саопштењу.

Он је нагласио да жели да се извини и предсједнику Републике Српске и члановима Сената због евентуалне непријатности које су могли имати због, како је рекао, циљаних злонамјерних конструкција поменутог адвоката мешетара.

Извор: Срна