latinica  ћирилица
19/05/2017 |  11:54 ⇒ 12:27 | Аутор: РТРС

Бањалука: Све спремно за "Play media day"!

Посљедње припреме за Регионални комуникацијски догађај, "Play media day 02" су у току. Јединствена локација тврђаве Кастел у Бањалуци, преко 20 свјетских, регионалних и домаћих предавача и панелиста, квалитетан едукативни и музички програм учиниће 19. мај, даном за памћење.
"Play media day 02" -
"Play media day 02"

Тврђава Кастел је претворена у "Play media day" галаксију, а конференцијске зоне Меркур, Уран и Јупитер пружиће квалитетну едукацију.

"Play media day" ће угостити Марка Зорића из Лондона, дигиталног уредника и едукатора са Би-Би-Сија у области креирања садржаја вијести, као и добитника "Youtube golden button" награде.

Дио догађаја биће и Влатко Димовски из "McCann Adriatic" групе и добитник Златног канског лава, Бранимир Бркљач, пионир југословенског маркетинга, Митја Јереб из дигиталне агенције "Renderspace" и међународни стручњак Даглас Арелнејс из "Sourcefabricа".

Предавања о актуелним трендовима из области комуникација, ПР-а, маркетинга, дигиталне промоције и медијских трендова одржаће и Ведран Вереш, Томислав Брчић, Никола Врдољак, Петар Васић, Борис Ковачек, Санела Дропулић, као и многи други свјетски и регионални експерти.

Регионални гости и предавачи у Бањалуку стижу већ данас. На тврђави Кастел ће од 20 почети и забава добродошлице, на којој ће се представити ди-џеј дуо Shivoos.

Конференцијски програм почиње 19. маја од 9.30 часова, а након тога је предвиђен медијски панел "Опстанак традиционалних медија у дигиталној будућности" са регионалним еминентним медијским именима.

Након цјелодневне едукације, током вечерњих часова учеснике очекује богат музички програм, који почиње у 21 час. Присутне посјетиоце ће забављати Лака са бендом, као и бенд Сопот, док ће атмосферу додатно употпунити и ди-џеј Милош Станкић.

Прилику за сабирање утисака са предавања и доживљај Бањалуке из другог угла, пружиће "Adrenalin Play Media Day" авантура у природи. Сви заинтересовани посјетиоци 20. маја ће уживати у чарима кањона ријеке Врбас, али и у обиласку слапова Швракаве, Етнолошког музеја "Љубачке долине", те заједничком ручку у природи.

Све информације о догађају можете пронаћи на www.playmediaday.com као на друштвеним мрежама.