latinica  ћирилица
18/05/2017 |  11:33 ⇒ 11:39 | Аутор: РТРС

Посљедњи трејлер за филм "Планета мајмуна - Рат" (ВИДЕО)

"Планета мајмуна - Рат" је наставак једног од најуспјешнијих серијала филмова који је кренуо са Почетком из 2011. године, а онда је стигла и Револуција 2014. која је направила изузетан резулат на свјетским благајнама. Студио 20th Century Fox нам представља посљедњи трејлер за овај најузбудљивији и дугоочекивани наставак.
Планета мајмуна - Рат (Фото: YouTube / Screenshot) -
Планета мајмуна - Рат (Фото: YouTube / Screenshot)

У трећем дијелу популарне блокбастер франшизе, заједница генетски модификованих мајмуна коју предводи интелигентна шимпанза Цезар, улази у крвав обрачун са војском људи предвођеном немилосрдним Пуковником.

Након незамисливих губитака са којим се суочава заједница мајмуна, Цезар доживљава крах и ослобађа своју мрачну страну, што рађа жељу за борбом која ће осветити његову врсту.

Напосљетку, неизбјежан сусрет Цезара и Пуковника доводи до очекиваног рата који ће одредити судбину људи, мајмуна и читаве планете.

"Још даље смо помјерили границе", објашњава Мет Ривс, редитељ како овог тако и претходног наставка Планете мајмуна.

"Овог пута смо буквално снимали у снијегу, а једног дана је толико нападао да је било смијешно. И одлучио сам да користим другачији формат, јер сам желио да од овог дијела направим филм попут остварења Серђа Леонеа или Дејвида Лина – легендарну ствар на великом екрану. Зато смо снимали на 65 милиметарској траци захваљујући којој су мајмуни добили још бољи, реалнији изглед. Још када све поставите на широко платно – детаљи које добијете су невјероватни,",прича Ривс.

"Планета мајмуна – Рат“"ће се наћи у домаћим биоскопима од 13. јула 2017. године, а у главним улогама гледаћемо Вудија њХарелсона, Стива Зена и Ендија Серкиса, којег смо пратили у посљедња два наставка овог филма.