latinica  ћирилица
17/05/2017 |  08:40 | Аутор: РТРС

Стогодишњаци отишли на састанак наслијепо-за праву љубав никад није касно

За праву љубав никад није касно, а доказ за то долази из Енглеске. Двоје стогодишњака први пут у животу отишли су на састанак наслијепо, који се завршио много боље него што су очекивали.
Артур Молт и Флоранс Филипс (Фото: Caters News Agency) -
Артур Молт и Флоранс Филипс (Фото: Caters News Agency)

Ако још немате љубав свог живота, немојте очајавати - она може доћи и у стотој. Наравно, ако је доживите... Управо то се догодило пару стогодишњака, Артуру Молту и Флоранс Филипс. Ово двоје пензионера живе самачким животом у својим кућама, а удаљени су 17 километара, пише "Сан".

Упознали су се у кафићу, а три недјеље касније Флоранс се упознала и с Артуровом породицом.

- Сва то узбуђења су се спојила у једно и ја сам и даље узбуђена, али и уморна. Никад прије нисам била на састанку наслијепо, а Артур је душа од човјека с предивним пјевачким гласом. Пјевао ми је "Аве Марију", пјесму коју нисам чула још од тинејџерског доба - изјавила је Флоранс.

Артур је такође пун комплимената за своју нову партнерку, а посебно је похвалио њен смисао за хумор. Свиђа му се што је нашао некога својих година, а откад му је супруга преминула прије 25 година, живи сам.

С друге стране, Флорансин бивши супруг преминуо је с 53 године и она је такође добар дио живота провела сама. Обоје имају по једно унуче, а жеља им је да њихова љубав споји и њихове породице.

Извор: Блиц