latinica  ћирилица
14/05/2017 |  17:16 ⇒ 20:21 | Аутор: РТРС

Побједничка композиција Ђурђевданског фестивала - прича о талентованој Теодори Ратковић (ВИДЕО)

Побједничка композиција Ђурђевданског фестивала 2017 је "Мале виле" за коју је музику и текст написала Аница Зрилић, а коју су извеле Ива Драгојевић и Теодора Ратковић.
Теодора Ратковић - Фото: РТРС
Теодора РатковићФото: РТРС

Након јучерашњег упознавања са Ивом, вечерас вам доносимо причу и о талентованој Теодори.

Ива и Теодора су "Мале виле" Ђурђевданског фестивала. Ове талентоване дјевојчице са осмијехом на лицу испратиле су један од незаборавних детаља који ће их вјечно сјећати на дјетињство, а све то уз велику помоћ саме ауторке побједничке композиције Анице Зрилић.

"Оне су испуниле једини услов мој који сам им задала, а то је било да уживају на сцени, искористе својих 5 минута и да не размишљају о крајњем исходу", додала Зрилић.

Ива је из Приједора, а Теодора из Бањалуке. Ова весела дјевојчица уз виолину, „Врапчиће“ и спорт, љубав проналази у пјевању. Сад кад су се емоције слегле, малена Теодора зна да је Ђурђевдански фестивал потпуно незаборавно искуство.

"Нисам имала трему, сцена је исто била супер и упознала сам пуно другара и свидјели су ми се" ,рекла је Теодора Ратковић.

И сад кад су нас научили да је Ђурђевдански фестивал права мала ризница пријатељстава која радују и трају, свјесни смо да је музика покретач најфинијих емоција. Зато нас и не чуди што су она пријатељства која стекнемо у дјетињству, најљепша и најдугувјоченија.

"Шаљемо велики поздрав и пољубац нашој Иви у Приједору", поручиле су Аница и Теодора.

Припремајући се за 25. рођендан Ђурђевданског фестивала, заједно ћемо славити музику, дјечије стваралаштво, квалитетне композиторе и пријатељства која трају.