latinica  ћирилица
14/05/2017 |  12:33 ⇒ 13:22 | Аутор: РТРС

Зворник: Поједине улице у јако лошем стању (ВИДЕО)

Прије три и по године у Зворнику је завршен капитални пројекат уређења седам градских улица. Центар града добио је нови љепши изглед, нову канализациону и водоводну мрежу. Нажалост, поједине градске улице се нису нашле у поменутом пројекту и већ годинама чекају на реконструкцију.
Зворник - улице - Фото: РТРС
Зворник - улицеФото: РТРС

Дотрајао коловоз, аутомобили паркирани на тротоарима, отежан саобраћај и угрожена безбједност пјешака, то је слика улица Симе Периће, Браће Обрадовића и Мајевичке улице и свакодневица са којом се сусрећу грађани.

Свјесни потешкоћа са којима се сусрећу становници наведених улица, у градској управи истичу да ће ријешити овај проблем и да ће уређење почети за неколико седмица.

- С обзиром да се, прије свега мора урадити подземна инфраструктура, односно водовод и канализација, реконструкција и санација улице Браће Обрадовић креће првог јуна, а Симе Перића и Гробнице негдје првих дана августа - каже Бојан Ивановић, замјеник градоначелника.

До краја године требало би да буде завршена реконструкција, а улице да освану у новом руху, уз могућу измјену режима саобраћаја у овом дијелу града.