latinica  ћирилица
13/05/2017 |  10:24 | Аутор: РТРС

Сутра Бањалучки полумаратон; Измјене у саобраћају

Бањалучки м:тел полумаратон стартује сутра у 9.00 часова.
Мтел полумаратон - Фото: РТРС
Мтел полумаратонФото: РТРС

Због одржавања полумаратона сутра ће доћи до потпуне обуставе саобраћаја у улицама у центру Бањалуке и ширем градском подручју.

Из Ауто-мото савеза Републике Српске саопштено је да ће од 5.00 до 16.00 часова бити потпуно обустављен саобраћај у Улици краља Петра Првог Карађорђевића, на дијелу од Улице Вука Караџића до Булевара цара Душана.

Од 8.45 до 10.45 часова саобраћај ће бити потпуно обустављен у Булевару олимпијских побједника, Гундулићевој улици на дијелу од Алеје Светог Саве до Булевара олимпијских побједника, као и у Алеји Светог Саве на дијелу од Гундулићеве улице до Улице краља Петра Првог Карађорђевића.

Саобраћај ће бити потпуно обустављен од 8.15 до 13.15 часова у Улици краља Петра Првог Карађорђевића на дијелу од Улице Младена Стојановића до улица Вука Караџића и Триве Амелице, као и од Улице Триве Амелице на дијелу од Улице краља Петра Другог до Булевара српске војске.

Од 9.15 до 12.15 часова саобраћај ће бити потпуно обустављен у Булевару Десанке Максимовић, Улици Мајке Југовића, Улици цара Лазара и од Булевара Војводе Степе Степановића до Улице Мирка Ковачевића, као и од Улице цара Лазара до Улице Милоша Обилића, те на дијелу Улице Мирка Ковачевића до Улице Гаврила Принципа.

У времену од 9.15 до 13.15 часова саобраћај ће бити потпуно обустављен у улици Козарска до Улице краља Петра Првог Карађорђевића, преко Видовданске, Книнске, Улице Првог крајишког корпуса до Улице краља Петра Другог, навели су из АМС-а Српске.

Извор: СРНА