latinica  ћирилица
28/04/2017 |  15:50 | Аутор: РТРС

Цвијановићева честитала 1. мај - Међународни празник рада

Предсједница Владе Републике Српске Жељка Цвијановић честитала је данас 1. мај, Међународни празник рада, Савезу синдиката Републике Српске, гранским синдикатима, радницима и грађанима Републике Српске.
Жељка Цвијановић - Фото: РТРС
Жељка ЦвијановићФото: РТРС

“У име Владе Републике Српске и своје име, упућујем вам честитке поводом 1. маја, Међународног празника рада, са жељом да празник проведете у здрављу, миру и солидарности.

Међународни празник рада, као симбол борбе за радничка права и израз радничке солидарности, снажно нас подсјећа на потребу да свакодневно улажемо максималне напоре у унапређење животног стандарда радника и изградње друштва једнаких шанси и социјалне правде.

Влада Републике Српске чврсто је опредијељена да економски јача Републику Српску, сачува постојећа радна мјеста, подстакне нова запошљавања и креира законска рјешења која ће унаприједити привредни амбијент и допринијети развоју Републике Српске.

Влада Републике Српске наставиће да јача дијалог са социјалним партнерима, јер то је једини исправни пут рјешавања питања од значаја.

Надамо се да ћемо и убудуће успјешно преговарати и договарати се на свим нивоима у друштву како бисмо дошли до најбољих рјешења и остварили заједнички циљ, а то је економски јака и стабилна Република Српска“, наводи се у честитки предсједнице владе Српске Жељке Цвијановић.