latinica  ћирилица
26/04/2017 |  11:30 | Аутор: РТРС

Итудис: Тео играо под ињекцијама, с великим болом

Димитрис Итудис, тренер ЦСКА из Москве, рекао је послије пласмана на Фајнал-фор Евролиге да је Милош Теодосић играо по ињенкцијама и без тренинга.
Милош Теодосић - Фото: Getty Images
Милош ТеодосићФото: Getty Images

- Свака част мом тиму и мојим играчима, још једном. Заслужују дугачак аплауз, поготово јер смо имали неколико повријеђених играча. Само ћу рећи да је Теодосић играо под ињекцијама, готово уопште без тренинга, са великим болом у стопалу. Али је он, као и остали повријеђени, желио да помогне тиму - рекао је Итудис.

Актуелни првак Европе елиминисао је Басконију максималним резултатом у серији, па се тако придружио Фенербахчеу на турниру у Истанбулу.

Капитен репрезентације Србије провео је нешто мање од 15 минута на паркету - 13 поена, четири асистенције и два скока.

- Успјели смо да се пласирамо на Фајнал-фор, али је ово само карта за Истанбул. Желимо нешто више, али свакако заслужујемо да се радујемо јер смо се пласирали на Ф4, поготово послије побједе од 3-0 против сјајног тима какав је Басконија. Имали су сјајну сезону, што сам и рекао колеги Ситу Алонсу. Имају сјајну атмосферу, навијаче и играју веома добру, модерну кошарку. Не заборавите да су прошле године играли Фајнал-фор - закључио је Итудис.

Фенер ће у борби за финале играти против Реал Мадрида или Дарушафаке, гдје је резултат послије прва два сусрета у Мадриду 1-1, док ће на мегдан 'Армејцима' Олимпијакос или Анадолу Ефес, а и ту је резултат изједначен.

Извор: Б92