latinica  ћирилица
26/04/2017 |  10:00 | Аутор: РТРС

Шепић: Изетбеговић приватизовао СДА и "државу у сегменту који контролише"

Посланик у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сенад Шепић, који је прије два дана искључен из СДА, изјавио је да је предсједник те странке Бакир Изетбеговић посљедњим потезима приватизовао СДА и "државу у сегменту који контролише".
Изетбеговић и Шепић - Фото: klix.ba
Изетбеговић и ШепићФото: klix.ba

Шепић је рекао да Бошњаци немају никакву перспективу с политиком која "приватизује јавно добро".

Поводом "посљедњег скандалозног случаја с кориштењем аутомобила Предсједништва БиХ у приватне сврхе", он је навео да је Изетбеговић, како би заштитио своју жену, "приватизовао и државу у сегменту који контролише".

"Ово Предсједништво СДА успостављено је крађом на Конгресу. И шта очекујете од такве СДА? Па да изгуби на наредним изборима", рекао је Шепић за "Дневни аваз".

Шепић је потврдио да ће бити фомиран независни клуб посланика у парламенту БиХ и најавио даљу борбу против сваке врсте дискриминације.

Он је додао да се ништа неће промијенити у његовим ставовима и даљем дјеловању у парламенту БиХ, истичући да ће наставити да дјелује независно и у складу с оним што сматра да су интереси народа у БиХ.

"И даље ћу се борити за своју Крајину и за све друге дијелове земље за које мислим да су дискриминисани", рекао је Шепић.

Он је поручио да Изетбеговић "неспособном и погрешном политиком" себе припрема за "црвени картон", који ће народ формализовати већ на наредним изборима.