latinica  ћирилица
26/04/2017 |  08:47 | Аутор: РТРС

Обрадовић: Хвала играчима и навијачима

Жељко Обрадовић, тренер Фенербахчеа, захвалио се играчима и навијачима за пласман на Фајнал-фор Евролиге.

"Играли смо веома добро и чврсто у Атини, али био сам сигуран да ће Панатинаикос играти далеко боље на нашем терену. И, јесу у првом полувремену, када су нама највећи проблем биле изгубљене лопте. У трећој четвртини смо подигли ниво игре и одлучили утакмицу", рекао је Обрадовић.

Фенер се трећу годину узастопно пласирао на завршни турнир Евролиге, који ће ове године бити одржан у Истанбулу, савладавши ПАО и трећи пут у серији (79:61).

"Хвала мојим играчима на одлично урађеном послу. Такође, хвала навијачима јер су створили невјероватну атмосферу, њихова подршка била је веома посебна. И, наравно, пуно среће Панатинаикосу у Грчком шампионату", додао је Жоц.

Осим турског представника, на Ф4 пласирао се и актуелни првак Европе ЦСКА – који је такође максималним резултатом елиминисао Басконију.

Фенер ће у борби за финале играти против Реал Мадрида или Дарушафаке, где је резултат послије прва два сусрета у Мадриду 1-1, док ће на мегдан 'Армејцима' Олимпијакос или Анадолу Ефес, а и ту је резултат изједначен.

сриједа:
18:30 Ефес - Олимпијакос (1-1)
20:15 Дарушафака - Реал Мадрид (1-1)

Извор: Б92