latinica  ћирилица
18/04/2017 |  08:16 ⇒ 19/04/2017 | 07:20 | Аутор: РТРС

Завршене припреме за прославу 25 година Телевизије Републике Српске! (ВИДЕО)

На платоу испред РТВ дома завршене су припреме за велики концерт који ће, поводом 25 година Телевизије Републике Српске, бити одржан сутра, од 20 часова.
Припреме за Дан телевизије - Фото: РТРС
Припреме за Дан телевизијеФото: РТРС

Техничка екипа и музичари су спремни, а киша може овај плато само да опере и очисти за сутрашњи спектакл. На овој бини слушаћемо Ван Гог, а на другој страни Дејана Петровића са својим Биг бендом. Како ће то звучати у исто вријеме, е то је спектакл о којем говоримо. И не само они, већ бројни домаћи бендови.

Дакле, добро се утоплите и сутра сви на плато. А ако не можете - и за то смо се побринули па ћете уз наш рођендански концерт моћи уживати уз наш програм.

Три бине са 180 учесника, троје репортажних кола са преко 20 камера, два велика крана, дрон и бежични систем. Спектакл до сад невиђен на овим просторима. 

Дејан Петровић са својим Биг бендом и рок група Ван Гог увеличаће прославу 25 година РТРС- а, на бинама ће наступити и музичари из Бањалуке и других мјеста Републике Српске. 

Наши гледаоци, који не буду у прилици да дођу на плато, моћи ће на нашој телевизији директно да прате манифестацију поводом четврт вијека постојања РТРС.

Поводом 25 година постојања и рада, на адресу Телевизије Републике Српске стигле су бројне честитке.