latinica  ћирилица
03/04/2017 |  16:34 ⇒ 26/04/2017 | 18:12 | Аутор: РТРС

"Српска данас" ускоро у новом издању (ВИДЕО)

Наша емисија "Српска данас" након 25 година успјешног емитовања, мијења свој концепт рада и прилагођава се најмодернијим трендовима телевизијских информативних формата емисија.
Љиљана Прерадовић и Марко Вејић - Фото: РТРС
Љиљана Прерадовић и Марко ВејићФото: РТРС

Гледаоцима нудимо информације од дневно-политичких, економских, до спортских и културних. Осим информација од локалног значаја, имаћемо и прилоге из области социјалне заштите, угроженим правима појединих група становништва или појединаца, настојећи да им помогнемо у превазилажењу тих проблема.

Свака емисија састоји се из три цјелине. Вијести и дневно политичких анализа кроз укључења наших репортера са мјеста догађаја, као и анализа политичких дешавања у студију путем разговора са релевантним гостима.

Тематски дио емисије подразумијева обраду друштвених тема уз активно учешће гледалаца телефонским укључењима и читањем коментара са друштвених мрежа. У емисији је новина да ће наши угледни новинари и уредници из свих редакција Телевизије и Радија, имати могућност коментарисања дневно политичко-друштвених дешавања у Српској.

У креирању "Српске данас", учествују сви информативно-технички центри и дописници широм Српске. С обзиром на вишегодишње емитовање, емисија је веома популарна међу гледаоцима што потврђују и мјерења гледаности нашег програма. "Српска данас" је у рангу најгледанијих емисија Телевизије Републике Српске.

Емисију припремају: Радослав Бановић, Љиљана Прерадовић и Марко Вејић.