latinica  ћирилица
29/03/2017 |  21:30 ⇒ 21:33 | Аутор: РТРС

Бијељина: Лукић предсједник Градског одбора Уједињене Српске

Изборна скупштина Градског одбора Уједињене Српске у Бијељини поново је данас изабрала Цвијетина Лукића за предсједника овог одбора.
Изборна скупштина ГО Уједињене Српске Бијељина - Фото: СРНА
Изборна скупштина ГО Уједињене Српске БијељинаФото: СРНА

Лукић је рекао да руководство Градског одбора Уједињене Српске у Бијељини имају знање и звање и да се политиком не баве из личног интереса, него желе да се националан политика води тако да Република Српска буде изнад свега.

Након поновног избора на мјесто предсједника Градског одбора Уједињене Српске у Бијељини, Лукић је најавио да ће странка наставити да води неутралну политику као и од формирања у мају прошле године и на претходним локалним изборима.

- Нисмо се приклонили ниједном коалиционом блоку у Бијељини и послије избора и свега што се у граду издешавало сигурни смо у нашу реалну, искрену и једино могућу политику, што су грађани увидјели и наша странка се омасовљава и шири - истакао је Лукић.

Он је рекао да ће Градски одбор Уједињене Српске у Бијељини наставити да шири општинске одборе у Изборној јединици шест, гдје је већ формиран Општински одбор у Брчком, а биће формирани и општински одбори странке у Шамцу, Угљевику и Лопарама.

Замјеник предсједника Уједињене Српске Славко Дуњић рекао је новинарима да су на данашњој Изборној скупштини изабрани и Предсједништво, као и активи жена, младих и пензионера странке у Бијељини.

- Веома цијењени колега и пријатељ Лукић наставиће да води Уједињену Српску у Бијељини, гдје су наши страначки принципи посебно потребни, јер су протекли локални избори показали да је ово подијељени град, а нама је потребно јединство - рекао је Дуњић.

Он је додао да Уједињена Српска дјелује под мотом "Не дијелимо се, ујединимо се, браћа смо".

Извор: СРНА