latinica  ћирилица
26/03/2017 |  12:43 ⇒ 12:51 | Аутор: РТРС

Београд: Познате личности се такмичиле у кувању (ВИДЕО)

Београдски шопинг-центар Ушће био је домаћин Фестивала гастрономије а на којем је одржано и такмичење познатих личности у кулинарству или такозвано ВИП наткувавање. Ово је било треће по реду наткувавање а погледајмо како су се познати снашли у улози кувара.
Београд: ВИП наткувавање - Фото: Screenshot
Београд: ВИП наткувавањеФото: Screenshot

ВИП наткувавање, више је ипак било ВИП него наткувавање, јер се кулинарски окршај свео на то да познате личности од понуђених састојака сложе сендвич или неко јело на брзину. Учесници кажу, помало неправедно, јер у приватном животу одлично кувају, бар како каже глумица Марија Петронијевић звијезда кустуричиног филма "Завет" и популарне серије "Село гори, а баба се чешља". 

Ипак, у сендвиче су уложили много труда, а углавном ишли на варијатну сендвича од здравих састојака, јер су претпоставили да ће их жири фаворизовати. Мада приватно, тако барем тврде, и Марија и бивша манекенка, а сада водитељка Тамара Пауновић, су прави гурмани и воле и да поједу и да попију.

С водитељком и глумицом, надметао се и један мушкарац, кореограф Милан Громилић кога је шира јавност упознала кроз кореографије шоуа "Твоје лице звучи познато".

Притисак публике, помало неспретно тражење зачина, али жири је на крају добио јела на оцјену, укључујући и десерт, те ипак није могао да одлучи па је прогласио све учеснике побједницима.