latinica  ћирилица
23/03/2017 |  19:03 ⇒ 24/03/2017 | 07:38 | Аутор: РТРС

"Не дам ником да злоупотребљава оно што су одрадили жељезничари и предсједник Српске" (ВИДЕО)

Од радника, штрајкача глађу, до човјека који је са једанаест колега блокирао пругу на бањалучкој жељезничкој станици, борећи се за своја права и наплату потраживања од Жељезница.
Чедомир Кнежевић са Додиком - Фото: РТРС
Чедомир Кнежевић са ДодикомФото: РТРС

Чедомир Кнежевић у жижу јавности, али и немилост појединих медија и портала, доспио је након сусрета и договора са предсједником Милорадом Додиком.

Обраћали се многима, сви су окретали главу, овако причу почиње Чедомир Кнежевић. Више није имао гдје, са само пет марака у џепу и папирима у руци са жељезничке пруге упутио се у предсједничку палату. Примљен је каже, као човјек гдје је и разговарао са човјеком.

- Одрадили смо оно што смо одрадили као људи и не дам ником да злоупотребљава оно што смо одрадили жељезничари и предсједник Српске, каже Чедомир Кнежевић.

Потом је предсједник Српске посјетио штрајкаче на бањалучкој жељезничкој станици, гдје је након разговора и договора с њима сјео за сто. Поједини медији и портали сматра Кнежевић, злоуптријебили су све то.

Вјерујући у институцију предсједника Републике Српске за коју се каже борио и био рањен, а његов брат и живот дао, Чедомир зна само једно да је уз жељезничаре предсједник Милорад Додик.

- Мојих једанаест другова, мојих хиљаду другова на жељезничкој станици и њихове породице, ми вјерујемо предсједнику Републике Српске, поручује Кнежевић.

Након свега, оптимизам је враћен међу сада већ бивше штрајкаче Жељезница Српске.