latinica  ћирилица
22/03/2017 |  17:44 ⇒ 18:22 | Аутор: РТРС

Радојичић на панел дискусији о новој организацији Градске управе

Градоначелник Бањалуке Игор Радојичић данас је на панел дискусији Трећег форума менаџера Републике Српске говорио о новој организацији Градске управе, као и изазовима који ову администрацију очекују у наредном периоду.
Бањалука: Панел дискусија - Радојичић - Фото: СРНА
Бањалука: Панел дискусија - РадојичићФото: СРНА

Из Градске управе саопштено је да су у панел дискусији "Изазови за менаџере 2020" учествовали и начелник општине Зворник Зоран Стевановић, директор Нове банке Милан Радовић, генерални директор НИС-а Срђан Пешевић и директор консултантске куће "Консалт-ин" Срђан Праштало.

Радојичић, који је раније отворио Трећи форум менаџера Српске, истакао је да је важно развијати смисао за менаџмент и организацију у временима која се брзо мијењају и у којима праксе брзо застаријевају.

"Систем организације данас и прије 10 или више година веома се разликују. Зато је потребно стално се едуковати и прилагођавати, и то се односи и на јавни и на приватни сектор", рекао је Радојичић.

Он је навео да је у бањалучкој Градској управи рађено на томе да се унутрашња организација управе прилагоди новим изазовима и задацима, али и да се из устаљеног начина рада прихвати нов начин који значи укључивање и пројектних задатака.

Извор: Срна