latinica  ћирилица
22/03/2017 |  14:21 ⇒ 21:12 | Аутор: РТРС

У четвртак умјерено до претежно облачно

У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра се очекује умјерено до претежно облачно вријеме уз више сунчаних интервала у поподневним часовима и дневну температуру од 17 до 23 степена Целзијусова.

Ујутру и прије подне биће промјенљиво облачно, а на истоку и југу ведрије, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана задржаће се слично вријеме са умјереном до претежном облачношћу која ће се премјештати у југозападној струји, што ће условити периоде са сунчаним интервалима.

Према вечери ће на крајњем сјеверозападу доћи до наоблачења, када ће бити могућа слаба киша или краткотрајан пљусак, а у свим осталим предјелима биће суво и угодно прољећно вријеме.

Дуваће слаб до умјерен јужни и југозападни вјетар, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 13.00 часова: Бјелашница пет, Чемерно 15, Гацко, Хан Пијесак и Купрес 18, Иван-седло и Ливно 19, Невесиње и Соколац 20, Мркоњић Град, Бихаћ, Дрвар и Требиње 21, Бугојно 22, Билећа, Србац, Неум, Приједор и Сарајево 23, Бијељина, Градачац и Мостар 24, Бањалука и Тузла 25, Вишеград, Добој, Зеница и Зворник 26 степени Целзијусових.

Извор: СРНА