X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
19/03/2017 |  15:11 ⇒ 15:32 | Аутор: РТРС

Влајки: Крапинци владају политиком

Недавно је при Балканолошком институту за антрополошка истраживања основан посебан департман: "Одјел за проучавање крипто зоон политикона". Иза овог неразумљивог наслова, базираног на Аристотеловој мисли, крије се нешто крајње једноставно, пише Емил Влајки.
Емил Влајки - Фото: СРНА
Емил ВлајкиФото: СРНА

Текст преносимо у цијелости:

"Недавно је при Балканолошком институту за антрополошка истраживања основан посебан департман: "Одјел за проучавање крипто зоон политикона". Иза овог неразумљивог наслова, базираног на Аристотеловој мисли, крије се нешто крајње једноставно

Одјел ће проучавати праисторијско-инфантилне политичаре који по својим вегетирајуће-когнитивним, и/или психо-мисаоним карактеристикама припадају, давно прије Хомо сапиенса, изумрлој људској врсти, Крапинцима (Неандрталцима)

Ти наши пра-преци су ходали усправно као и ови данас, имали су и некакав језик а то се и данас код њихових потомака чује, а и мозак им је био за оно доба напредан. С обзиром на ове карактеристике, реченице су им биле инвентивно просто-просте на нивоу "Ја Тарзан, ти Џејн".

Данашњи политички Крапинци који су преплавили политичку позорницу једне немогуће државе, нису у стању да исправно граматички формулишу иједну реченицу. Створени су савременим политичким инжињерингом, а унапријед одређени од свјетских владајућих структура као носиоци високих функција, посебно у банана-државицама и ентитетима некадашње Југе. Њихов "спич" је усмјерен на заглупљивање народа и клеветање противника, као и свих оних који те противнике подржавају.

Балканолошки институт је, прелиминарним истраживањима, установио низ кључних ријечи и израза које ови зоон политикони (политичке животиње) употребљавају ад хоминем (умјесто борбе аргументима, вријеђање конкретне личности). Дајемо само неке од њих:

-Ти лопов;

-Сви твоји су корумпирани;

-Ја тебе истраживало;

-Ја тебе тужилаштвом;

-Ја имала диплома из земље хиљадугодишње културе;

-Ја не-изашло на твоја референдум;

-Ти упропастило земља:

-Тебе подмитило са кило злато;

-Ти манипулирало банка;

-Ти мањи од маково зрно;

-Ти улизица јачима;

-Ти преварант;

-Ти цмиздрило, хтјело да мали вук из Србија жалити тебе;

-Ти руско полтрон;

-Савез за промаје тебе прокужило;

-Ти се борило против мали српски вук;

-Ти правило државна удар у пријатељско земља, итд.

Видљиво је, да су истраживачи овог, како су га окарактеризовали неартикулисаног инфантилног говора у великим мукама. Многе изразе не разумију, али су увјерени да ће их кад-тад декодирати. У помоћ су позвани и стручњаци за животињско изражавање, бошњачко-српско-хрватски лингвисти, политолози, етно-психолози и медијски посленици. Ускоро се очекују и први међународни конгреси на тему прапотопске, хушкачке, примитивне политичке инфантилности виђену кроз необуздано просипање туђе памети што врше марионетски, извана постављени функционари у њиховим јавним наступима.

Истакнимо, да ови Крапинци/Неандрталци, инспирирани Орвелом, а дебело подржани странцима, иако нису мухамеданци, направили су у једном прошеријатском државном тијелу властиту животињску фарму гдје, као нејестиве и непробављиве политичке гице, насилнички доминирају. Ове гице које су посвуда, са овима, са онима, само не тамо гдје треба, са својим народом, имају и своје медије. Посебно су претплаћене на једну истакнуту америчко-бошњачку телевизију са српским шминкерајским прељевом. Она је специјализована за дифузију неартикулисаних и инфантилних изјава и мишљења, само нека су против актуалне власти, и који се репродуцирају у свом изворном облику, те кроз различите форме, 24 сата дневно.

Политички циљ ових постмодерних Крапинаца, напујданих слугу, сирових праљуди је да властити народ сведу на своју мјеру предисторијских фах-идиота како би, кроз опште заглупљивање, промијенили постојећу власт. Изгледа, ипак, како вријеме пролази, да се они и народ све мање разумију, такорећи никако", пише Влјаки.