latinica  ћирилица
15/03/2017 |  16:42 | Аутор: РТРС

Џенкинс: Поштујемо Армани, али идемо на побједу

Бек Црвене звезде Чарлс Џенкинс оцијенио је да је екипа Арманија много боља него што показују резултати.
Чарлс Џенкинс - Фото: B92
Чарлс ЏенкинсФото: B92

Популарни 'Ђенка' истиче и да његов тим жели да одигра добро у предстојећој утакмици у Милану пошто је сваки меч важан за пласман у четвртину финала Евролиге.

"Екипа Арманија је много боља него што то резултат говори, многе утакмице су изгубили у тјесним завршницама, а код куће играју одлично у посљедње вријеме. Побиједили су многе добре тимове у Милану, побиједили су Олимпијакос, не тако давно Дарушафаку. Имају много индивидуалног талента и квалитета, поштујемо их, али желимо да одиграмо добру утакмицу јер смо у фази такмичења када је сваки меч важан", рекао је Џенкинс за клупски сајт.

Српски и регионални шампион у поподневним часовима путује у Милано гдје ће у четвртак од 20.45 играти против Арманија, утакмицу 26. кола Евролиге. Звезда је тренутно на седмом мјесту на табели скором од 14 побједа и 11 пораза, док је Армани посљедњи са седам побједа и 18 пораза.

Утакмицу ће пропустити Стефан Јовић, који поново има проблема с повредом леђа и неће бити на располагању тренеру Дејану Радоњићу у наредним данима, а питање је да ли ће бити спреман и за први меч полуфиналне серије АБА лиге против Будућности у недјељу.

Извор: Б92