latinica  ћирилица
14/03/2017 |  13:51 | Аутор: РТРС

У сриједу претежно сунчано

У Републици Српској и Федерацији БиХ у сриједу се очекује претежно сунчано вријеме, уз постепен пораст наоблачења током послијеподнева или у вечерњим часовима.
Вријеме - Фото: РТРС
ВријемеФото: РТРС

Ујутро ће бити умјерено до претежно облачно, док је слаба киша могућа понегдје на сјеверу и истоку, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Дуваће слаб до умјерен вјетар, сјеверни и сјевероисточни, а у Херцеговини умјерена бура. Јутарња температура биће од минус један до четири, а на југу од четири до осам степени Целизијусових.

Највиша дневна температура ваздуха износиће од осам до 14, на југу од 13 до 17 степени Целзијусових, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Данас је било облачно вријеме, а у Херцеговини ведро.

Температура ваздуха у 13.00 часова: Бјелашница минус шест, Чемерно и Калиновик четири, Хан Пијесак пет, Србац, Гацко, Иван-седло и Соколац шест, Мраковица осам, Сарајево девет, Невесиње, Рудо, Вишеград и Сребреница 10, Шипово, Фоча, Бугојно, Јајце и Ливно 11, Мркоњић Град, Градачац, Тузла и Зворник 12, Рибник, Бихаћ и Бијељина 13 степени Целзијусових.

У Билећи, Бањалуци, Неуму, Приједору, Санском Мосту, Зеници и Широком Бријегу данас је у 13.00 часова измјерено 14 степени, Требињу и Мостару 15, док је у Стоцу и Чапљини било 17 степени Целзијусових.

Извор: СРНА