latinica  ћирилица
27/02/2017 |  07:59 | Аутор: РТРС

Данас топлије

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити топлије и претежно суво вријеме, уз температуру ваздуха од 13 до 19 степени Целзијусових.
Вријеме - Фото: РТРС
ВријемеФото: РТРС

Прије подне ће бити умјерено до претежно облачно и углавном суво, а слаба киша ће падати само понегде на југозападу и југу.

Током дана биће топлије и промјенљиво облачно уз сунчане периоде, а више облака биће на југу гдје ће и даље повремено бити услова за слабу кишу, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Дуваће слаб до умјерен вјетар, на сјеверозападу повремено појачан југозападни, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха измјерена јутрос у 7.00 часова: Соколац минус два степена Целзијусова, Бјелашница и Хан Пијесак нула, Бањалука, Нови Град, Србац, Рибник, Шипово, Калиновик, Зеница и Гацко два, Вишеград, Приједор, Крупа на Уни, Чајниче, Дринић, Рудо и Добој три, Сарајево, Тузла, Сребреница, Невесиње, Билећа, Фоча, Мркоњић Град, Мљечаница и Чемерно четири, Бијељина, Зворник и Градишка пет, Мраковица и Требиње седам, Мостар девет и Неум 12 степени Целзијусових.

Извор: СРНА