latinica  ћирилица
24/02/2017 |  13:30 | Аутор: РТРС

Британска амбасада поздравила рад власти у Сребреници

Секретар британске Амбасаде у БиХ Кристина Мекнил приликом данашње посјете Сребренци пренијела је честитке за успјешно и ефикасно смиривање тензија и напетости након избора и ишчекивања изборних резултата, изјавио је начелник ове општине Младен Грујичић.
Младен Грујичић - Фото: РТРС
Младен ГрујичићФото: РТРС

Грујичић каже да је Мекнилова обећала даљу подршку њене земље Сребреници, а посебно пројектима самозапошљавања.

- Она је пренијела задовољство британске Амбасаде начином рада новог руководства ове општине, односом према грађанима, као и првим потезима и приступом рјешавању одређених циљева и пројеката - рекао је Грујичић.

Према његовим ријечима, гошћу је упознао о стању и активностима које се воде на подручју ове општине у циљу побољшања животних услова свих њених становника.

- Упознати смо са досадашњим активностима и пројектима чију је реализацију у Сребреници подржавала Велика Британија. Представили смо наше идеје за будућност и нове пројекте и добили обећање да ће британска Амбасада наставити сарадњу и пружати подршку општини Сребреница, а посебно конкретним пројектима самозапошљавања, што је један од приоритета општинске власти - навео је Грујичић.

Извор: СРНА