latinica  ћирилица
22/02/2017 |  14:09 ⇒ 20:18 | Аутор: РТРС

У четвртак топлије и углавном сунчано вријеме (ВИДЕО)

У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра се очекује топлије и сунчано вријеме уз малу до умјерену облачност.

Јутро ће бити мало топлије и умјерено облачно, уз могућ слабији мраз на југоистоку и планинама, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана се очекује топло, вјетровито и промјењиво облачно вријеме уз сунчане периоде, док ће на југу и југозападу бити облачније уз слабу пролазну кишу понегдје.

Вјетар ће бити умјерене јачине, а од поднева са јаким ударима, јужног и југозападног смјера, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Најнижа јутарња температура ваздуха кретаће се од један до шест степени, а највиша дневна од 11 до 17 степени Целзијусових.

Температура ваздуха у 13.00 часова: Бјелашница нула, Чемерно четири, Иван-седло седам, Гацко и Калиновик осам, Мраковица девет, Ливно и Невесиње 10, Хан Пијесак, Рудо, Дрвар и Сарајево 11, Неум и Соколац 12, Мркоњић Град, Србац, Бихаћ, Бугојно, Јајце, Приједор, Сански Мост и Требиње 13, Рибник, Шипово, Вишеград, Фоча, Мостар, Сребреница и Столац 14, Бањалука, Градачац, Зеница, Зворник и Чапљина 15, Добој и Тузла 16, Бијељина 17 степени Целзијусових.

Извор: СРНА