latinica  ћирилица
22/02/2017 |  12:26 | Аутор: РТРС

Гвардиола: Испашћемо ако не дамо гол у Монаку

Менаџер Манчестер Ситија Пеп Гвардиола упозорио је да његов тим није превише близу пласмана у четвртфинале Лиге шампиона послије првог дуела против Монака, истакавши да ће бити елиминисан уколико у реваншу не постигне гол.

Сити је на Етихаду славио у мечу пуном преокрета, а Гвардиола већ сада размишља о реваншу који ће се играти 15. марта на стадиону Луј други у Монаку.

Сити је на Етихаду славио у мечу пуном преокрета, водио је 1:0, па губио 1:2 и 2:3, али је успио да, највише захваљујући Серхију Агуеру, дође до на крају великих 5:3.

- Много ствари се издешавало на мечу против Монака и све је отворено. Играли смо фантастично, невјероватно... Наравно да сам срећан због резултата, а посебно због наступа. Монако има дужу историју од нас у Лиги шампиона, а ми смо се изборили са ситуацијом иако смо били у великом проблему. Оваква побједа би могла да буде велики корак у сезони - рекао је Гвардиола послије утакмице, а преноси Скај Спорт.

Гвардиола је позвао на опрез јер је на супротној страни екипа која је најефикаснија у "лигама петице", са 111 погодака ове сезоне.

- Идемо у Монако да постигнемо што више голова. Сада се боље познајемо, прилагодићемо се једни другима, па ћемо видјети. Уколико не постигнемо гол у Монаку испашћемо - поручио је Шпанац.

Реванш између Монака и Манчестер Ситија на програму је 15. марта на стадиону Луј други у Монаку.

Извор: РТС