latinica  ћирилица
20/02/2017 |  16:59 ⇒ 20:46 | Аутор: РТРС

Муслин: Пратимо форму играча, списак 9. марта

Пред Србијом је важан квалификациони меч са Грузијом, 24. марта, а селектор Славољуб Муслин и сарадници тим поводом прате форму кандидата за национални тим.

"Сутра одлазим у Француску како бих обновио профи лиценцу, а у исто вријеме искористићу прилику да погледам неколико утакмица у којима ће актери бити наши играчи", истиче селектор Србије.

Скокнуће селектор и до Белгије како би гледао дуеле Андерлехта (Обрадовић, Спајић), Гента (С.Митровић)...

"Моји сарадници су присутни на многим стадионима, тако је Горан Ђоровић минулог викенда посматрао сусрет Селта – Осасуна, односно Брага – Бенфика, Зоран Филиповић је испратио форму Лазара Марковића, а ускоро иде у Турску како би гледао Јагоша Вуковића у дресу Коње. Пред нама је много активности, жеља нам је да се увјеримо у тренутно стање сваког играча а списак за Грузију објавићу 9. марта", рекао је Славољуб Муслин.

За наредни меч са Грузијом у Тбилсију селектор неће моћи да рачуна на Матију Настасића и Александра Катаија (картони), а добра вијест је да нема повређених играча.

Неколико репрезентативаца промијенило је клупске боје током зимског прелазног рока, тако је капитен Бранислав Ивановић дрес Челсија замеијнио свјетло плавим бојама Зенита, Лазар Марковић је на позајмици у Халу, Лука Миливојевић се преселио из Атине у Лондон гдје је дебитовао у дресу Кристал Паласа, а Филип Младеновић је напустио Келн и прешао у Стандард из Лијежа.

Извор: Б92