latinica  ћирилица
20/02/2017 |  14:47 ⇒ 15:21 | Аутор: РТРС

Приједлози удружења пољопривредника биће максимално уважавани

Министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске Стево Мирјанић рекао је да ће приједлози представника пољопривредних удружења у вези са Правилником о подстицајима за развој пољопривреде и села за ову годину бити максимално уважени, да би средства из аграрног буџета била правилно распоређена.
Састанак о постицајима у пољопривреди - Фото: РТС
Састанак о постицајима у пољопривредиФото: РТС

У ресорном министарству данас су настављене консултације у вези са текстом новог Правилника о подстицајима за развој пољопривреде и села за ову годину, са циљем да се сагледају сви до сада пристигли коментари и сугестије на Нацрт Правилника који су достављени од удружења пољопривредника.

"Министарство ће максимално уважити све приједлоге представника пољопривредних удружења, да би средства из аграрног буџета била распоређена тако да се подрже све кључне пољопривредне производње у Републици Српској, у границама усвојеног буџета за ову годину", саопштено је из ресорног министарства.

Састанку су присуствовали представници републичких пољопривредних удружења, Задружног савеза Републике Српске и Привредне коморе Републике Српске.

Извор: СРНА