latinica  ћирилица
17/02/2017 |  19:45 ⇒ 20:01 | Аутор: РТРС

Јокић пред Ол-стар: Разбићемо Американце

Никола Јокић из дана у дан одушевљава кошаркашку јавност широм свијета, феноменалним партијама у дресу Денвер Нагетса.
Никола Јокић (Фото:nbaserbia.com) -
Никола Јокић (Фото:nbaserbia.com)

Осим изванредним партијама и потезима атипичним за једног центра, млађани Сомборац пажњу на себе скреће и начином на који се понаша када је пред диктафонима и камерама, односно својом непосредноћшу и дјечачким духом.

Осим насловних страна и похвала легенди из готово свих периода најјаче лиге свијета, Никола је заслужио позив и за свој други узастопни Ол-стар, који је на програму наредног викенда у Њу Орлеансу.

Јокић ће умјесто повријеђеног Џоела Ембида наступити у такмичењу "Skills Challenge", а биће и дио "Тима свијета" за утакмицу "Звијезда у успону", којој ће противник бити "Тим Америка".

"Прије свега, срећан сам што сам овдје са свим овим кул момцима. Сјајан је осјећај бити окружен најбољима, а на нама је да се потрудимо да се забавимо и уживамо у викенду", рекао је Јокић и онда добио питање од новинара да ли смије да да прогнозу пред окршај са Американцима.

"Разбићемо их".

"'Skills Challenge" на програму је два часа послије поноћи, у ноћи између суботе и недјеље, док се дуел између "Тима свијета" и "Тима Америка" игра ноћ раније.

Извор: Б92