latinica  ћирилица
17/02/2017 |  12:06 ⇒ 17:01 | Аутор: РТРС

Вучић: Спреман сам на сарадњу са Николићем и прије и послије избора

Премијер Србије Александар Вучић рекао је да је увијек спреман на сарадњу са актуелним предсједником Србије Томиславом Николићем и прије и послије предсједничких избора.
Вучић и Николић - Фото: ТАНЈУГ
Вучић и НиколићФото: ТАНЈУГ

"Што се тиче мог личног односа, од мене ћете чути само добре и пристојне речи о председнику Републике, шта год урадио. Видећемо све остало како ће да изгледа", рекао је Вучић новинарима у Палати Србија, послије сусрета са аустријским канцеларом Кристијаном Керном.

На питање новинара да прокоментарише писање штампе да му је Николић упутио писмо са одређеним захтјевима, Вучић је рекао да не жели да се бави трачевима, полуистинама, па чак ни истинама о темама које се не тичу државе, већ партије /СНС/ коју предводи.

"Да учествујем у некаквим великим свађама нећу. Очигледно су пред партијом коју водим велики изазови и тежак посао, много проблема. Као да се цео свет сручио на нашу главу. Свима је важно да изгубимо, што је могуће у овом тренутку, али борићемо се да победимо, али биће изузетно тешко", рекао је Вучић.

Предсједник Србије Томислав Николић данас није желио да одговара на питања о својој евентуалној кандидатури за још један мандат на дужности првог човјека Србије.

"Сачекајте још мало", рекао је Николић новинарима, на питање да ли жели да прокоментарише информацију објављену у медијима да ће се кандидовати на предстојећим предсједничким изборима у Србији.

Николић је тим поводом позвао на стрпљење, пренијели су београдски медији.

Извор:СРНА