latinica  ћирилица
16/02/2017 |  19:49 ⇒ 21:44 | Аутор: РТРС

Предсједништво СНС-а одбило Николићеву понуду Вучићу

Потпредсједник Српске напредне странке Милош Вучевић изјавио је данас да је Предсједништво странке "одбило понуду коју је Томислав Николић упутио Александру Вучићу", а тиче се предсједничких избора.
СНС - Српска напредна странка - Фото: Screenshot
СНС - Српска напредна странкаФото: Screenshot

"Не могу да идем у детаље, али могу да вам кажем да је Председништво странке одбило понуду Николића Вучићу", изјавио је Вучевић.

Вучевић је рекао да је одлука Томислава Николића да се кандидује на предсједничким изборима политички нерационална, уколико је уопште тачна.

"Искрено, не могу да замислим да ће се Томислав Николић сврстати међу оне који ће дестабилизовати Србију, а сигуран сам да од Александра Вучића никада нећете чути ниједну ружну реч о Томиславу Николићу, као што је нећете чути ни од мене", рекао је Вучевић за Радио телевизију Војводине.

Он је нагласио да је убијеђен да ће Главни одбор СНС-а на сутрашњој сједници прихватити једногласан приједлог Предсједништва те странке да кандидат СНС-а на предсједничким изборима буде Александар Вучић, пренијели су београдски медији.

Вучевић је оцијенио да је ситуација у СНС-у "у најбољем реду", те да ће као потпредсједник странке инсистирати да Вучић остане предсједник СНС-а, јер је, како је нагласио, он гарант стабилности и странке и цијеле државе.

Извор: СРНА