latinica  ћирилица
16/02/2017 |  19:10 ⇒ 20:05 | Аутор: РТРС

Стефановић: Вучић дао Николићу коректну понуду и преко тога неће ићи

Потпредсједник СНС-а Небојша Стефановић изјавио је, у вези са предсједничким изборима у Србији, да је премијер Александар Вучић дао коректну понуду Томиславу Николићу и да преко тога неће ићи.
Небојша Стефановић - Фото: ТАНЈУГ
Небојша СтефановићФото: ТАНЈУГ

"Вучић није трговац, он неће да тргује, хоће да разговара. Никакве трговине му не падају на памет. Понудио је нешто што је веома коректно, преко тога ништа", рекао је Стефановић за ТВ Прва.

Стефановић је навео да је разговарао са Вучићем након вијести да актуелни предсједник Србије Томислав Николић планира да се поново кандидује на ову функцију, истакавши да Вучићу "не пада све ово лако, наравно, али наставиће да ради у интересу Србије".

Он је рекао да ће Вучић наставити да се бави послом премијера и да се неће оглашавати као предсједник СНС-а ових дана.

Стефановић је истакао да је за сутра у 17.30 часова заказана сједница Главног одбора странке, на којој ће бити изабран кандидат СНС-а за предсједника Србије.

"Из расположења људи - то ће бити Вучић. Иако знам да му није до седница и страначке политике, замолио сам га да дође. Верујем да он мора да чује оно што хоће да му кажу, а и очекујемо да нам се обрати кандидат којег ћемо изабрати. Нека се појави кад год жели, ми ћемо га чекати", поручио је Стефановић.

Извор: СРНА