latinica  ћирилица
16/02/2017 |  11:45 ⇒ 11:51 | Аутор: РТРС

"У ствари љубав" добија наставак након 14 година

Једна од најгледанијих романтичних комедија „У ствари љубав“ добија кратки наставак након 14 година. Филм носи назив "Red Nose Day Actually", а дебитоваће на хуманитарном догађају "Red Nose Day".
"У ствари љубав" добија наставак након 14 година - Фото: Screenshot
"У ствари љубав" добија наставак након 14 годинаФото: Screenshot

Наставак стиже у виду десетоминутног остварења које ће бити приказано на годишњем хуманитарном догађају којег организује "Red Nose Day" са добротворном установом "Comic Relief".

Краткометражни наставак режираће Ричард Кертис а у филму се поново појављују Роуан Аткинсон, Хју Грант, Бил Нај, Мартин Макучеон, Кира Најтли, Ендру Линкон, Колин Ферт и Лијам Нисон.

„Нисам ни сањала о писању наставка филма У ствари љубав, али мислила сам да би било забавно у краткој форми од 10 минута видјети шта се догодило са ликовима. Одушевљени смо и захвални, јер је скоро цијела првобитна глумачка постава пристала да буде у филму. Биће то сигурно носталгичан тренутак поновног окупљања, 14 година касније“, истиче сценаристкиња и ауторка Ема Фројд.

У ствари љубав приказује различите аспекте љубави кроз десет одвојених прича у којима има много појединаца, а дешавања главних ликова преплићу се током филма.

Филм Red Nose Day Actually у Великој Британији премијерно ће бити приказан 24. марта на каналу Би-Би-Си 1, а у САДна Ен-Би-Сију. Хуманитарно дешавање "Red Nose Day" организује се од 1988. године.

Извор: РТС