latinica  ћирилица
15/02/2017 |  21:10 | Аутор: РТРС

Бијељина: Одржан концерт за помоћ дјеци обољелих од малигних болести

У Бијељини је вечерас одржан хуманитани концерт за помоћ дјеци обољелој од малигних болести.
Бијељина -
Бијељина

Концерт је, поводом 15. фебруара - Свјетског дана дјеце обољеле од малигних болести, организовала здравствена установа Специјалистички центар "Кућа здравља" из Бијељине.

Дјела свјетских класика на класичној хармоници вечерас је извео свјетски виртуоз Душан Секулић, а у оквиру концерта свој хумани допринос дали су и овај пут чланови Хора "Србадија".

Извршни директор за медицинска питања "Куће здравља" Александра Остојић новинарима је рекла да је вечерашња активност једна у низу активности запослених у овој здравственој установи и да их чини срећним да могу било како да помогну и олакшају родитељима и њиховој болесној дјеци.

Представници Удружења родитеља дјеце обољеле од малигних обољења "Искра" захвалили су организаторима вечерашње активности, истичући да свака помоћ добро дође, посебно организована као вечерас, тако да ју је посјетио велики број људи добре воље.

Изразивши захвалност, родитељи су поновили да ова и сличне помоћи свакако добро дођу, односно олакшају им лијечење и борбу за оздрављење њихових малишана.

Концерт је одржан у препуној сали Центра за културу "Семберија".

Улаз је био слободан, а добровољни прилог посјетиоци су имали прилику да оставе у једну од постављених кутија.

Сва прикупљена средства намијењена су Удружењу родитеља дјеце обољеле од малигних обољења "Искра" из Бијељине.

Извор: СРНА