latinica  ћирилица
15/02/2017 |  10:34 ⇒ 10:37 | Аутор: РТРС

Бијесни Енрике кренуо да се обрачуна с новинаром (ВИДЕО)

Тренер Барселоне Луис Енрике рекао је послије дебакла против Пари Сен Жермена да резултат не би био другачији "ни да су његови играчи дубили на глави".
Луис Енрике - Фото: Getty Images
Луис ЕнрикеФото: Getty Images

'Блауграна' је доживјела праву катастрофу у првом мечу осмине финала Лиге шампиона, пошто су 'Свеци' доминирали од првог до посљедњег минута у Паризу.

"Могли смо да дубимо на глави и ништа се не би промеијнило", рекао је Енрике, кога је потом наљутило питање новинара ТВ3 Ђордија Грауа у вези са тактиком и формацијом.

"Искључиво ја сам одговоран за оно што се догодило и не тражим некога како бих га окривио, али ми се не свиђа ваш тон. Волио бих да имате исти однос – и када побјеђујемо и када губимо, као што је случај био вечерас. ", одбрусио је Енрике и потом умало ушао у физички сукоб са новинаром.

Барса је по шести пут у својој историји примила четири поготка у елитном такмичењу, а ПСЖ се прикључио листи на којој су Милан (4:0, 1994), Динамо из Кијева (4:0, 1997), Валенсија (4:1, 2000), Челси (4:2, 2005) и Бајерн (4:0, 2013).

"Већ на полувремену резултат је био веома лош за нас (2:0). Убрзо смо примили и трећи погодак, али не могу да кажем да смо изненађени јер је ово осмина финала Лиге шампиона и играчи врло добро знају шта их чека. Опет, не губим наду пошто је ово тек прво полувријеме. Сада нам нису потребна четири, већ пет голова, али с обзиром да смо ми Барселона зашто не бисмо сањали да можемо до подвига?", закључио је Енрике.

С друге стране, медији широм Европе преносе да је бивши тренер Барселоне Б, Селте из Вига и Роме у потпуности изгубио повјерење у свлачионици, а посебно главних играча у тиму.

Извор: Б92