latinica  ћирилица
11/02/2017 |  08:42 | Аутор: РТРС

Данас облачно и свјеже, температура од два до осам степени

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити облачно, свјеже и претежно суво вријеме уз температуру ваздуха од два до осам, на југу до 13 степени Целзијусових.
Облачно вријеме - Фото: РТРС
Облачно вријемеФото: РТРС

Јутрос је хладно уз слаб мраз и облачно, на сјеверу и истоку понегдје магловито, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана биће претежно облачно и свјеже вријеме, а слаба киша је могућа само понегдје на западу.

На истоку током дана дјелимично разведравање уз краће сунчане периоде и благи пораст температуре, а на југу ће бити сунчаније и топлије.

Дуваће слаб вјетар источног и сјевероисточног смјера, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха измјерена у 8.00 часова: Бјелашница минус четири степена Целзијусова, Мраковица, Кнежево, Гацко, Чемерно и Хан Пијесак минус три, Рудо, Шипово, Добој, Соколац и Мањача минус два, Тузла, Калиновик, Сребреница, Котор Варош, Мркоњић Град, Крупа на Уни, Чајниче, Бијељина и Билећа минус један, Бањалука, Приједор, Србац, Рибник, Крупа на Врбасу и Вишеград нула, Сарајево, Зеница, Зворник и Нови Град један, Фоча два, Требиње три, Мостар шест и Неум седам степени Целзијусових.

Висина снијега јутрос у 7.00 часова: Мркоњић Град један центиметар, Кнежево пет, Чемерно осам, Хан Пијесак девет и Мраковица 17 центиметара.

Извор: СРНА