latinica  ћирилица
07/02/2017 |  17:07 | Аутор: РТРС

Навика од само 90 секунди даје организму цјелодневну енергију

Ако се ујутру тешко будите и осјећате да имате мањак енергије - постоји рјешење које можете редовно практиковати, а резултати ће трајати цио дан и бићете одушевљени како чудесан ефекат има.
Туширање - Фото: илустрација
ТуширањеФото: илустрација

Наиме, како се сматра многи се ујутру туширају на погрешан начин. Тако је откривен трик који траје 90 секунди, а који утиче на вашу енергију током цијелог дана и одржава вас будним.

Рутина која ће вам одузети само 90 секунди ујутру даће вам више енергије од двије шољице кафе, подићи ће ваш имуни систем и поправиће вам расположење.

Научници тврде да туширање топлом водом доводи само до стања неиспаваности и умора. Оно што би требало да радите јесте да се прво туширате хладном водом око 30 секунди, затим топлом још 30 и преосталих 30 секунди би требало да туш опет подесите на хладно.

Наравно, осјећај ће у првих неколико дана бити јако непријатан, али брзо ћете се навићи на овакав режим јер је осећај током цијелог дана невјероватан, тврде експерти.

Оваквом методом туширања ћете "отворити" капиларе и убрзати циркулацију што ће стимулисати ваше тијело и ум у позитивном смислу. Поред тога, смањиће ниво стреса и помоћи ће вам да сагорите килограме на много ефикаснији начин

Извор: Агенције