latinica  ћирилица
20/01/2017 |  16:29 | Аутор: РТРС

Радоњић: Против Игокее наствљамо напоран ритам утакмица

Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић истакао је да екипа, новим гостовањем против Игокее у АБА лиги, наставља напоран ритам утакмица.

Кошаркаши Црвене звезде тек што су стигли у Београд из Тел Авива послије велике побједе над Макабијем у Евролиги, продужили су право аутобусом за Лакташе гдје их сутра очекује дуел са Игокеом.

"Игокеа игра добро ове сезоне у регионалном такмичењу, предвођена са клупе тренером Бајићем. Нисмо имали пуно времена да се одморимо од утакмице у Тел Авиву, а период до меча у Лакташима искористићемо да се опоравимо од великих напора и спремимо за екипу Игокее", рекао је Радоњић за клупски сајт.

Црногорски тренер додао је да је Немања Дангубић остао у Београду на детаљним љекарским прегледима како би се утврдио степен његове повреде коју је зарадио на мечу са Макабијем.

Центар Огњен Кузмић истиче да црвено-бијели морају да се опораве за сутрашњи меч.

"Још једна тешка и исцрпљујуца утакмица у Евролиги је иза нас, а већ смо кренули на сљедећу у АБА лиги. Покушаћемо да се опоравимо што боље за меч са Игокеом, јер желимо да одиграмо добру утакмицу и стигнемо до повољног резултата", рекао је Кузмић.

Утакмица 19. кола АБА лиге између Игокее и Црвене звезде игра се у суботу од 17 сати.

Извор: РТС