latinica  ћирилица
20/01/2017 |  13:13 | Аутор: РТРС

Јахорина на листи необичних скијашких дестинација

Британски портал "Бизнис инсајдер" уврстио је Јахорину међу 17 необичних скијашких дестинација за које се мало зна, а које посјетиоце очаравају својом љепотом, саопштено је из Олимпијског центра "Јахорина".
Јахорина - Фото: РТРС
ЈахоринаФото: РТРС

Британски портал истиче близину сарајевског аеродрома, те самог града Сарајева као додатну предност, иностране госте који се најчешће одлучују да поред скијања искористе прилику и да открију историјско благо главног града БиХ.

"У директном контакту са гостима сазнајемо да многи од њих доносе одлуку да проведу годишњи одмор на нашој олимпијској планини управо након што прочитају препоруке свјетских портала за избор скијалишта", наводи се у саопштењу Олимпијског центра "Јахорина".

Атрактивне ски-стазе, модеран вертикални транспорт, одлична хотелска понуда, задовољавајући однос цијене и квалитета, како смјештаја, тако и ски-карата, те гостопримство нашег народа предности су Јахорине и разлог доласка највећег број посјетилаца.

У саопштењу се истиче да оваква признања дају додатну обавезу да туристичка понуда овог центра буде употпуњена и учињени максимални напори да очекивања иностраних гостију буду испуњена приликом доласка на ову олимпијску планину.

Осим Јахорине, британски портал представио је скијалишта у Шкотској, Словенији, Либану, Ирану, Шведској, Авганистану, Казахстану, Сјеверној Кореји, Јужној Кореји, Индији, Јапану, Пакистану, Аустралији, Новом Зеланду и Антартику.

Извор: СРНА